Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
геркулес
|
Добавлено: 09 Июн 2025 19:59 Начальный вопрос | |
|
Добрий день! Планую замовити футболки поло з логотипом для невеликої компанії друзів, які захоплюються велоспортом. Важливо, щоб футболки були комфортні, з якісної тканини, не линяли та не деформувалися після прання. Логотип має виглядати чітко і триматися довго. Потрібна порада — де зараз краще замовляти такі речі? Які компанії чи майстерні мають гарну репутацію, адекватні ціни і швидкі терміни? Чи є сенс звертатися до великих виробників, чи краще шукати невеликі локальні? Буду дуже вдячний за конкретні рекомендації та особистий досвід. Хочу зробити замовлення найближчим часом, тож ваші поради дуже допоможуть! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
хвощ
|
Добавлено: 12 Июн 2025 14:34 | |
|
Я свого часу теж шукав варіанти з хорошим співвідношенням ціни і якості, і можу порадити звернути увагу на компанію "Твій Дизайн", і замовив там футболки поло з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p32716998-futbolki-polo-logotipom.html Вони приймають замовлення навіть від невеликої кількості, тканина у них реально добротна, а логотип тримається дуже міцно — перевірено особисто. Плюс, ціни там цілком адекватні, тому проблем з бюджетом не виникло. Думаю, вам теж варто спробувати, щоб не розчаруватися. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Установить закладки для этой темы
|