Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
хвощ
|
Добавлено: 14 Июн 2025 14:55 Начальный вопрос | |
|
Замислився над покупкою нових літніх кросівок, бо старі вже відходили своє. Хочу щось легке, з хорошою вентиляцією, щоб не пекло в спеку і ноги не втомлювались під час довгих прогулянок. Цікавлять моделі, які не тільки зручні, а й виглядають стильно — без зайвої «грубості». Якщо хтось уже приглядав або брав — буду вдячний за поради, де шукати, які бренди не підводять. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
геркулес
|
Добавлено: 16 Июн 2025 18:55 | |
|
Справді, вибір літнього взуття зараз дуже різноманітний, але особисто я звертаю увагу на практичність і комфорт перед усім. Мені дуже подобаються літні кросівки Adidas https://www.adidas.ua/choloviki/vzuttya/krosivki Вони легкі, добре вентилюються і не створюють відчуття спекоти навіть у найжаркіші дні. Крім того, у них часто сучасний дизайн, який легко вписується в повсякденний стиль, тому можна без проблем носити та на прогулянку, і на легкі виїзди за місто. Цікаво, що зараз у тренді саме мінімалізм у кольорах — світлі, нейтральні відтінки або класика на кшталт білого чи сірого. Але навіть такі прості літні кросівки Adidas мають свій характер і виглядають свіжо. Загалом, якщо хочеш комфорт і стиль — це точно варіант, який не підведе. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Установить закладки для этой темы
|